Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

• ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της AlphaBank που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – AMEX – DINERS. Το Chic up your Style δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.

12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€ με όλες τις ελληνικές πιστωτικές κάρτες εκτός τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

• PAYPAL
Το Chic up your Style δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμούς και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό PayPal που έχει καταχωρηθεί.

• ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι δωρεάν και διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα για παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείτε κατά τη στιγμή της παράδοσης από τον οδηγό. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα είναι παρών μεταξύ 9:00 και 17:00 για να υπογράψει και να πληρώσει για την παράδοση.

• ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Όνομα Τραπέζης: Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 192 00 2002 009705
ΙΒΑΝ:GR2101401920192002002009705
BIC: CRBAGRAA
Δικαιούχος: Αρμάου Μουτσάτσου Μελίνα

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του Chic up your Style θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο hello@chicupyourstyle.com για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

 

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

×